Transport inclus:

  • La TricouMania taxa de transport pentru fiecare produs este inclusă în preț. Am fi putut să o numim “Transport gratuit”, dar toată lumea știe că lucrurile gratuite nu prea există. Așa că vă oferim toate produsele noastre cu transportul inclus în preț.
  • Deși oferim toate produsele noastre cu transportul inclus în preț, acesta se bazează pe plățile efectuate online sau la una dintre relațiile noastre bancare. Oferim opțiunea de a primi produsele expediate în sistem ramburs, însă pentru acest serviciu curierul percepe o suprataxă pe care curierul o va adăuga la prețul produsului. Noi am reușit să negociem o suprataxă fixă de 10,00 RON.

Plăți online securizate:

  • Acest magazin online este găzduit pe un server privat care este echipat cu un software de securitate de ultimă generație și toate acțiunile de pe acest site sunt criptate. Acest lucru ne-a permis să oferim o mare varietate de metode de plată. Pentru cei care preferă totuși să primească bunurile și să plătească la livrare, oferim plata ramburs.
  • TricouMania oferă o mare varietate de metode de plată online, inclusiv toate cardurile majore de credit și de debit, precum și Apple Pay, Google Wallet, Revolut, Transfer bancar și chiar Bitcoin. Toate plățile sunt gestionate de furnizori de plăți sigure precum Paypal, Stripe, Banca ta și Portofelul tău Bitcoin.

TricouMania livrează numai cu curieri rapizi și de încredere:

DPD Logo Web